OM FJORDENS SAUNAGUS

Hvem er vi?

Vi stræber efter at frembringe en enestående saunaoplevelse med saunagus ved fjorde, søer og havne i Nord- og Midt Sjælland samt Storkøbenhavn. Vores gæster har mulighed for at nyde både saunaen og det omkringliggende vand, enten i fjorden eller de nærliggende søer.

Vores dedikerede og uddannede gusmestre sikrer, at hver saunagus er en høj oplevelse af høj kvalitet, hvor der er kælet for selv de mindste detaljer.  

Niels Parsner

Niels er udannet af Thomas Frank i september 2022 og rådgivet af gusmester Marianne Nielsen, som Niels betragter som sin mentor

Med erfaring fra utallige gus i Roskilde Badet som livredder, leder jeg nu som gusmester mine egne saunasessioner med min mobile sauna.

Jeg indleder ofte med træ- og bladblandet røg før selve gusen og elsker at bruge klassiske æteriske olier. Menthol-krystaller bruger jeg kun med deltageres accept og i små mængder.

Jeg skaber en Zen-ro, men tilbyder også energiske Powergus og Teknogus efter ønske.

Min inspiration fra filmmusik, især Hans Zimmer, præger mine sessioner. Jeg gør ekstra meget ud af historiefortællingen om valget af musik.

Jeg har gennemført mere end 300 saunagus og fortsætter med passion.

 

 

Marianne Nielsen

Marianne har de seneste år lavet saunagus rundt omkring i landet. Hendes passion er at dele sin glæde og begejstring for varmen og duftene med andre mennesker.

Marianne er uddannet Gusmester hos Gusmester.dk i nov. 21. og har gennemført et 2 dages Gusmesterkursus hos Force Nordic mar. 22. Hun deltager jævnligt i events, hvor hun sparrer med andre gusmestre, der kommer fra andre saunagussteder i Danmark. Hun har som supplement til sine guskurser gennemført et 12 timers førstehjælpskursus, hos Roskilde Brandvæsen.

Marianne nørder og laver olieblandinger til sine gus, som typisk er stille og rolige. Hun kan dog godt finde på at sætte gang i den, hvis stemningen er for det. Marianne er en meget erfaren gusmester.

Unni Jepsen

Uddannet Gusmester i 2016 igennem Ølstykke Svømmehal, hvor Unni var med til at starte saunagus op.

Unni har løbende lavet saunagusevents i forskellige svømmehaller, Hun elsker at udføre gus og er selv flittig gusbruger, og kører gerne rundt for at prøve forskellige steder af. 

Efter snart 23 år i fitnessbranchen har musik, takter og formidling været en stor del af Unnis hverdag. Det bruger hun også i sine saunagus. Det kan eks. være den helt stille gus med rolig musik og mindfulness eller en “fantasirejse” med passende musik. 

Unni har gennemført mere end 200 gus.